За Фирмата


Агенция My Дом със седалище в гр.Варна е специализирана в областта на посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти по българското черноморие и страната, стопанисване, поддръжка и управление на луксозни имоти за жилищни и административни цели.

Му Dom разполага с богата база – данни от над 10 000 оферти за имоти в България, включваща предложения от целия спектър на пазара- нисък и висок клас градски, ваканционни и СПА имоти, селски имоти, къщи, земя, търговски, туристически и индустриални обекти.

Мy Dom предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижими имоти.
Нашият почерк е да работим коректно и открито, както с клиентите си, така и с колегите от този бизнес.

В условията на интензивно развитие ние разработихме успешна бизнес и рекламна стратегия, базирана на медийна и интернет реклама и включваща модели на мениджърски решения, съобразени с конкретните изисквания на всеки наш клиент.

В същото време ние превръщаме лоялността и компетентното отношение в аксиоми от етичния кодекс на всекидневната ни работа.

Основният сайт на компанията www.mydom.bg предоставя подробна информация и богат снимков материал за всички наши проекти и печели все повече нови посетители.

Нашият екип има необходимия опит и квалификация да работи успешно по презентирането и предлагането на инвестиционни проекти- ново строителство. Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост.

Големият опит, който натрупахме през годините, ни накара да осъзнаем, че можем да поемем гаранции пред нашите клиенти единствено, ако сами им осигуряваме цялостно обслужване. Ето защо създадохме група от собствени фирми, всяка една от които е специализирана в осигуряването на различни услуги за нашите клиенти. Развихме всяка една наша фирма с голямо старание, последователност и търпение. Привлякохме отлични специалисти генерирали своя опит в международно признати компании в хоспиталити бизнеса като Хилтън, Радисан САС, Кемпински хотелиерс, Шератон и Мариот Интеренешънъл и ги мотивирахме така, че да дават всичко от себе си в работата. Като резултат My Дом се утвърди като една от водешите агенции за недвижими имоти, специализирана в обслежването на чуждестранни клиенти.

MD Hoteliers e компания специализирана в управлението на имоти, поддръжката на сгради и комплекси, отдаването под наем и генерирането на възвръщаемост за собственика. Една от първите български компании с подобен предмет на дейност.
Компанията е специализирана и в обзавеждане и интериорно проектиране, ремонти на сгради и имоти, строителни преустройства, изпълнение на интериорни проекти и довършителни работи.

Nedev Estate e нашата собствена строително-предприемаческа компания, чрез която сме инвестирали и построили успешно собствени ваканционни комплекси и жилищтни сгради с обща застроена площ на 30 000 кв. м. Всички проекти на нашата компания са напълно завършени и приключени в срок!

Call finance е компания, специализирана в финансово-счетоводните услуги, част от корпоративната група на My Дом. Специализирана е в извършването на висококачествени финансови и счетоводни услуги на фирми и физически лица. Включително и годишно счетоводно приключване, подаване на данъчни декларации др. Почти всички клиенти, закупили имоти с Mу Dom ползват услугите и.

Предлагаве на Вашето внимание част от обхвата на услугите, които предоставяме на нашите клиенти:

 • Посредничество при покупка на недвижим имот
 • Посредничество при продажба на недвижим имот
 • Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот
 • Посредничество при наемане на недвижим имот
 • Пълно съдействие и организиране получаването на банкови кредити за закупуване на имоти.
 • Пакет услуги, свързани с управление на недвижими имоти
 • Предпроектно и проектно консултиране на строително-инвестиционни проекти за жилищни и бизнес площи.
 • Инвестиционно консултиране
 • Правни консултации във връзка с водените сделки
 • Подготовка на необходимите нотариални актове и документи за удостоверяването на сделки с недвижими имоти.
 • Доверително представителство на чуждестранни клиенти пред държавни и общински органи и институции по въпроси, свързани с придобиването на недвижими имоти в България.
 • Организиране престоя в България на чуждестранни клиенти във връзка с осъществяването на сделки с имоти

Стратегията на компанията включва затвърждаването на позициите ни на познатите вече пазари на имоти като България, Русия, Великобритания, Гърция и Скандинавия, както и разработването на нови за бизнеса дестинации, а именно Кипър, Австрия, Германия, Съединените Щати и страните от Близкия изток.

Бързо търсене:

Населено място:

Район:

Под район:
Тип имот:

EUR

EUR

Продава Наем
Разширено търсене

+ Публикувай обява