Продава Ваканционен комплекс гр. Бяла

Обява №: 948
Ваканционен комплекс
обл.Варна / гр. Бяла
Цена на имота: 53 000 EUR
Квадратура: 68 m2
   
Тухла
Ново строителство
Електричество
Интернет
АКТ 16
СОТ
Морска панорама
Басейн

Описание

Комплексът е разположен в северната част на гр.Бяла, в така наречената Гръцката махала на 700м. от главния път Варна - Бургас. Нов асфалтов път води до сградата и предлага отличен и лесен достъп, лесен за намиране от собственици или наематели. Сградата се състои от 5 етажа, като демонстрира грижа и внимание към детайлите, които са неразделна част от нейната концепция и дизайн. 

Състои се от общо 18 самостоятелни апартамента – с една, с две спални и няколко на брой ателиета. Архитектурата на сградата е много модерна и допълва красивата природа, която я заобикаля. В комплексът има басейн, паркинг места за гостите. Всеки един от апартаментите има достъп до сателитна телевизия във всяка една стая, СОТ инсталация, интернет и телефонна - домофонна система. 

Сградата се намра на 150 м. от плажа на гр.Бяла, като и на 300 м. от централната алея на града, където можете да се насладите на традиционната Българска кухня, в многобройните малки семейни ресторантчета.

Градът разполага с всичкии удобства и комуникации нужни за постоянно или за сезонно пребивавен - банки, поща, супер маркети, поликлиника и др. както и лесен достъп до гр.Варна, Слънчев Бряг и гр.Бургас.

технически сътрудник Христо Бончев

Тел. +359 877 355 888

Направи запитване

Въведете текста от картинката:

Бързо търсене:

Населено място:

Район:

Под район:
Тип имот:

EUR

EUR

Продава Наем
Разширено търсене

+ Публикувай обява